Online Filmaanvraag

Casablanca Calling

Onze Films

Judy

Aanwinsten

Autrement (avec des légumes)

Onze Distributies

Watatu

Onze Distributies

Beste organisator,

Door de uitzonderlijke omstandigheden van de voorbije maanden en de overheidsmaatregelen voor de komende periode, zijn verschillende verdelers genoodzaakt om extra beperkingen door te voeren of alternatieve tarieven aan te rekenen.
Dien dus zeker tijdig je aanvraag in, zodat we kunnen nagaan wat wel of niet mogelijk is. Sommige films zullen tijdelijk niet mogelijk zijn, ook al staan deze in onze catalogus.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Het Bevrijdingsfilms-team
Beste filmliefhebber, vertoner en sympathisant van Bevrijdingsfilms vzw,

Door het coronavirus en de bijhorende maatregelen zijn alle filmvertoningen, groot en klein, geannuleerd of uitgesteld. In april hadden we dan ook even de deuren gesloten. Vanaf 4 mei zijn we weer op post en bereibaar via telefoon en e-mail. We kunnen wel jammer genoeg nog steeds geen klanten in onze videotheek ontvangen. Dvd’s en blu-rays bezorgen we enkel via de post.

Bent u bezig met de programmatie van het najaar of van 2021? Wil u alternatieven zoals drive-in cinema’s organiseren, maar weet u niet goed waar te beginnen? Contacteer ons via telefoon of e-mail en we helpen je graag op de goede weg.

Als laatste wensen we iedereen nog steeds veel moed en doorzettingsvermogen. Als we allen de maatregelen blijven respecteren, zullen we dit virus verslaan.


J'veux du Soleil (2019)   TRAILER op VIMEO

Na de grootschalige manifestaties van Les gilets jaunes besloten François Ruffin, Frans parlementslid en filmmaker (Merci Patron) en cineast Gilles Perret de mensen achter deze beweging op te zoeken om te peilen naar hun motivatie Ze reisden in november 2018 zes dagen lang door heel Frankrijk, bezochten de barricades aan de rotondes en ontmoetten mensen van allerlei slag.
Ici, La Terre (Hier, De Aarde) (2018)  TRAILER op VIMEO

Luisteren naar de natuur. Handelen voor de toekomst.
Luc Dechamps heeft zijn camera gedurende een jaar neergezet op de boerderijschool van Desnié, in de hoogtes van Spa. In die mierennest van mensen en broeihaard van ideeën ontdekken we de verschillende facetten van de permacultuur.
VOORSTELLINGEN in de BOTANIQUE in BRUSSEL

Online Filmaanvraag

À Mon âge

Onze Films

Jumanji: The Next Level

Aanwinsten

Little Women

Aanwinsten

L'Africain Qui Voulait Voler

Onze Distributies