Online Filmaanvraag

J'veux Du Soleil

Onze Films

Léopold, Roi Des Belges

Aanwinsten

End Credits

Onze Distributies

Burkinabè Rising

Onze Distributies

Beste filmliefhebber, vertoner en sympathisant van Bevrijdingsfilms vzw,

Door het coronavirus en de bijhorende maatregelen zijn alle filmvertoningen, groot en klein, geannuleerd of uitgesteld. In april hadden we dan ook even de deuren gesloten. Vanaf 4 mei zijn we weer op post en bereibaar via telefoon en e-mail. We kunnen wel jammer genoeg nog steeds geen klanten in onze videotheek ontvangen. Dvd’s en blu-rays bezorgen we enkel via de post.

Bent u bezig met de programmatie van het najaar of van 2021? Wil u alternatieven zoals drive-in cinema’s organiseren, maar weet u niet goed waar te beginnen? Contacteer ons via telefoon of e-mail en we helpen je graag op de goede weg.

Als laatste wensen we iedereen nog steeds veel moed en doorzettingsvermogen. Als we allen de maatregelen blijven respecteren, zullen we dit virus verslaan.


J'veux du Soleil (2019)   TRAILER op VIMEO

Na de grootschalige manifestaties van Les gilets jaunes besloten François Ruffin, Frans parlementslid en filmmaker (Merci Patron) en cineast Gilles Perret de mensen achter deze beweging op te zoeken om te peilen naar hun motivatie Ze reisden in november 2018 zes dagen lang door heel Frankrijk, bezochten de barricades aan de rotondes en ontmoetten mensen van allerlei slag.
Ici, La Terre (Hier, De Aarde) (2018)  TRAILER op VIMEO

Luisteren naar de natuur. Handelen voor de toekomst.
Luc Dechamps heeft zijn camera gedurende een jaar neergezet op de boerderijschool van Desnié, in de hoogtes van Spa. In die mierennest van mensen en broeihaard van ideeën ontdekken we de verschillende facetten van de permacultuur.
VOORSTELLINGEN in de BOTANIQUE in BRUSSEL

Online Filmaanvraag

Aya De Yopougon

Onze Films

Spionnengeheimen

Aanwinsten

Le Mans '66

Aanwinsten

Mijn Tantes Uit Gent

Onze Distributies