Online Filmaanvraag

Ici, La Terre

Onze Films

Heavy Trip

Aanwinsten

56

Onze Distributies

Goudougoudou

Onze Distributies

J'veux du Soleil (2019)   TRAILER op VIMEO

Na de grootschalige manifestaties van Les gilets jaunes besloten François Ruffin, Frans parlementslid en filmmaker (Merci Patron) en cineast Gilles Perret de mensen achter deze beweging op te zoeken om te peilen naar hun motivatie Ze reisden in november 2018 zes dagen lang door heel Frankrijk, bezochten de barricades aan de rotondes en ontmoetten mensen van allerlei slag. De beweging van misnoegde burgers houdt nu al een half jaar stand. In de media worden de gele hesjes vaak voorgesteld als niet meer dan een karikatuur, als een zooitje ongeregeld zonder duidelijke eisen. De film breekt echter totaal met dit beeld: de Franse burger is het zat en daar heeft hij genoeg redenen voor.
Kinshasa Makambo (2018, Dieudo Hamadi)   

In januari 2015 voerde Joseph Kabila, de president van de Democratische Republiek Congo, een grondwetswijziging door die hem in staat zou stellen om voor de derde keer tot president verkozen te worden. Regisseur Dieudo Hamadi documenteert de daarop volgende demonstraties en volgt drie activisten.

Afrika Filmfestival 2019 vindt plaats in Leuven van 26 april tot 11 mei. In februari starten we al met de opwarming: tal van gratis wijkvertoningen in Leuven.
Ici, La Terre (Hier, De Aarde) (2018)  TRAILER op VIMEO

Luisteren naar de natuur. Handelen voor de toekomst.
Luc Dechamps heeft zijn camera gedurende een jaar neergezet op de boerderijschool van Desnié, in de hoogtes van Spa. In die mierennest van mensen en broeihaard van ideeën ontdekken we de verschillende facetten van de permacultuur.
Een inleiding in de permacultuur die je er zin in gaat geven!

VOORSTELLINGEN in de BOTANIQUE in BRUSSEL

Online Filmaanvraag

Aya De Yopougon

Onze Films

Hereditary

Aanwinsten

The Upside

Aanwinsten

L'Africain Qui Voulait Voler

Onze Distributies