Online Filmaanvraag

Cuba, Rouges Années

Onze Films

Booksmart

Aanwinsten

Autrement (avec des légumes)

Onze Distributies

Backup Butembo

Onze Distributies

Beste filmliefhebber, vertoner en sympathisant van Bevrijdingsfilms vzw,

Door het coronavirus en de bijhorende maatregelen zijn alle filmvertoningen, groot en klein, geannuleerd of uitgesteld. Hierdoor zien ook wij ons genoodzaakt om even de deuren te sluiten. Dat betekent dat er in de maanden april en mei nauwelijks tot geen permanentie zal zijn. Telefonische oproepen kunnen we niet beantwoorden en dvd’s en blu-rays worden voorlopig niet uitgeleend.

Bent u al bezig met de programmatie van het najaar of 2021? Dan kan u nog steeds uw aanvragen via het online formulier indienen. Ook e-mails trachten we zo goed mogelijk te beantwoorden.

Als laatste wensen we iedereen veel moed en doorzettingsvermogen. Als we allen de maatregelen respecteren, zullen we dit virus verslaan. In de tussentijd blijven we in ons kot en zetten we een filmpje op!


J'veux du Soleil (2019)   TRAILER op VIMEO

Na de grootschalige manifestaties van Les gilets jaunes besloten François Ruffin, Frans parlementslid en filmmaker (Merci Patron) en cineast Gilles Perret de mensen achter deze beweging op te zoeken om te peilen naar hun motivatie Ze reisden in november 2018 zes dagen lang door heel Frankrijk, bezochten de barricades aan de rotondes en ontmoetten mensen van allerlei slag.
Ici, La Terre (Hier, De Aarde) (2018)  TRAILER op VIMEO

Luisteren naar de natuur. Handelen voor de toekomst.
Luc Dechamps heeft zijn camera gedurende een jaar neergezet op de boerderijschool van Desnié, in de hoogtes van Spa. In die mierennest van mensen en broeihaard van ideeën ontdekken we de verschillende facetten van de permacultuur.
VOORSTELLINGEN in de BOTANIQUE in BRUSSEL

Online Filmaanvraag

When I Saw You

Onze Films

Varda Par Agnès

Aanwinsten

Donne-Moi des Ailes

Aanwinsten

Mijn Tantes Uit Gent

Onze Distributies